Ilta

Runoilija HiLo88

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.11.2011
Viimeksi paikalla: 29.12.2016 22:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksinäisyys, yksin - välillä Taivas, välillä Helvetti.
 

Seison ulkona.
Taivas on kirkas.
Tähdet ja kuu valaisevat tien, millä odotan.

Hengitykseni höyryää.

Odotan sinua.
Tartut silloin käteeni.
Vedät minut lähellesi ja suljet syleilyysi.

Odotan. Ehkä joskus..
Toivon...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot