Niin yksin

Runoilija Entumi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinisilmä, takkutukka, peikkotyttö, sammakoita suussaan, taivaltamassa elämän sammalilla ja liukkailla kallioilla niiden alla!
 

Haluaisin huutaa

"Koska on minun vuoroni?"

Mutta kai sekin olisi turhaa

Juna meni jo
Myöhästyin
Tai hyppäsin sokeana väärään linjaan

Ja kyyneleetkin on vain nieltävä
Varoen nekin
Ettei tukehdu

"Oliko minulla joku tarkoitus?"

Ajatus

Oli varmaankin
Mutta kiireen keskellä
Se unohtui

Kasattiin vain kuori
Täytteet sisään
Ja kai se siitä

Suureen maailmaan

Ja aina vain niin yksin

Sammuttaako kyyneet
Edes janon

Joka uhkaa

Vaikka samapa tuo

Tukehdun tai näännyn

Silti niin yksin
Alusta loppuun

Luotuna
Ja
Iäisyyteen

Aina vain yksi

Selite: 
Joskus on vain mentävä pohjamutien kautta päästäkseen ylös..."huoh"
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Entumi Nimetön 4.11.2011 3 Runo
Entumi Nimetön 5.11.2011 0 Runo
Entumi Nimetön 5.11.2011 0 Runo
Entumi Sinä 15.11.2011 4 Runo
Entumi Ehkä ensi viikolla jo toisin 17.11.2011 2 Runo
Entumi Minä 21.11.2011 2 Runo
Entumi Nimetön 8.12.2011 1 Runo
Entumi Niin yksin 9.1.2012 0 Runo
Entumi Nimetön 18.1.2012 0 Runo