Ehkä ensi viikolla jo toisin

Runoilija Entumi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinisilmä, takkutukka, peikkotyttö, sammakoita suussaan, taivaltamassa elämän sammalilla ja liukkailla kallioilla niiden alla!
 

Hetki vain
Silmänräpäytys

Ja kaikki ohitse

Vain antaakseen lisää

Huomista
Ja taas huomista

Eilinen kuoli
Poistui parrasvaloista

Valehtelee vakavana
Olemattomuuttaan

Vaeltaen varjoissa

Vain hyökätäkseen

Heikkona hetkenä
Mainoskatkona

Näytökseen nimeltä:
"Tänään; huomisen muisto"

Rakkaustarinasta
Kauhuun

Ja takaisin

Savuna ilmaan
Tuhkana tuuleen

Elämä
Päivästä päivään

Selite: 
Sekavaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on hyvä rytmitys! Ja hyvin käytetty sanoja!

Eilisen muistot pysyvät meissä ja ilmaantuvat esiin kun vähiten niitä kaipaa.
Hieno koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Entumi Sinä 15.11.2011 4 Runo
Entumi Nimetön 4.11.2011 3 Runo
Entumi Ehkä ensi viikolla jo toisin 17.11.2011 2 Runo
Entumi Minä 21.11.2011 2 Runo
Entumi Nimetön 8.12.2011 1 Runo
Entumi Niin yksin 9.1.2012 0 Runo
Entumi Nimetön 18.1.2012 0 Runo
Entumi Nimetön 5.11.2011 0 Runo
Entumi Nimetön 5.11.2011 0 Runo