Nimetön

Runoilija viininharmaa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun huoneessani tuoksuu saapumattomat yöt
polttelet sängyn alla ihoasi
ja savuun piirtyvät kasvot
ovat puolen vuoden eroosion siloittamat

kello tikittää untanne
eikä kukaan voi vaatia minua tuulettamaan
katsomaan maailmaa sumutta
häikäistymään auringonnoususta

hengitän sisään kunnes
keuhkoni haukkaavat sydämeni
ja voin elää ilman veren punaa
taivaankappaleiden lämpöä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot