Nimetön

Runoilija viininharmaa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hautajaissaattue jättää serpentiinivanan taakseen
saan jo lehtiä postiluukusta
luen niitä taskulampun valossa
selkä satiinia vasten
etäinen saksofoni,
jazzia
linnut tanssivat katollani vappuhatuissa
riikinkukkoja ei uhkaa sukupuutto vielä pitkään aikaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot