Väärin

Runoilija Väinämö Vaahtera

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2011
Viimeksi paikalla: 1.2.2018 21:49

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
2.4.1990

 

Lehdet
jotka ovat silmieni tasalla
näen ne selvästi edessänikin
pystyn koskettamaan niitä
kurkottamattakin.
Nostan käteni
sivelen niiden pintaa
hellästi
haluamatta
satuttaa
niitä -
ne ansaitsevat
parempaa.
Lasken käteni
jatkan matkaani
lehdet koskettavat
siinä sivussa hiuksiani
väistän vähän
etteivät joudu kosketuksiin
kanssani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot