Katselen vain

Runoilija Väinämö Vaahtera

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2011
Viimeksi paikalla: 1.2.2018 21:49

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
2.4.1990

 

En näe mitään omalla tasollani,
siksi katson alaspäin
Siksi katson ylöspäin
Parvekkeen reunalla
kukkalaatikko
En kurkota siihen -
tiedän etten yletä
Siksi katson -
hyvillä mielin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot