Väärä satu

Runoilija Poronkives

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2011
Viimeksi paikalla: 25.2.2018 20:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitoksia näistä vuosista, jatkan tunteettomuuttani jossain muualla. <3
 

Ehkä mä luin satua aina väärin,
ehkä se ei ollutkaan hirviö joka pelasti kaunottaren.
Ehkä se en ollutkaan minä joka koitti pelastaa sinut,
vaan minä koitin pelastaa itseni.
Nyt muutaman vuoden jäähyn jälkeen tajuan,
että se olet sinä joka korjaat minut,
ei toisin päin.
Ja mielelläni haluan ajatella sen muutoinkin,
että teen myös hyvää sinulle, mutta se ei liene se pääasia.
Ehkä rakastuin sinuun eniten kuitenkin siksi,
että saat musta esiin ne hyvät puolet.
Ja vaikka se klisee olisikin,
teet minut ehjäksi ja paremmaksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot