Erotica Maximus

Runoilija 3ab70fc54ab0606ad81286162ed78e7d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2011
Viimeksi paikalla: 3.8.2018 22:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Todellisuus ennen unta.
 

Niin valkoista
Niin tyhjää

Hennot sävelet leijuvat ilmassa
Luovat raskaan, mutta kauniin utopian verhon

Odottavat hiljaa vastausta,
Vähitellen lähestyvät melua,
Etsien sitä omaa, edelleen,
Loppu lähenee, aika vähenee,
Loppurutistus, sitten pysähdys,
Kiihkeä tempo, jota ei voi hallita,
Rytmi, rytmi, rytmi,
Loppuhuipennus,
Taas tyhjää

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on sitä jotakin!
J o t a k i n.

Joka sykkii, on salaperäistä, mystistä.
Bolero!
 

Käyttäjän kaikki runot