Siperian haukat

Runoilija Parillinen susi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tarina kertoo

Kun Siperian haukat vanhenevat
eivätkä jaksa enää lentää
ne kävelevät isojen jokien rantaan.

Seisovat hiljaa paikoillaan
ja tuijottavat virtaavaa vettä
kunnes tuli niiden silmissä sammuu
ja ne kupsahtavat kuolleina kyljelleen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot