rakkaus on

Runoilija Parillinen susi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus on
vaaleanpunaisia ruusuja
laventelilullaa
perhosen siipien keveyttä.

Se on myös
sotkuisia häpykarvoja
märkien elinten litinää
levitettyjä pakaroita
aukkoja mennä ja tulla.

Ja hitaita heräämisiä aamulla
ensimmäisiä katseita toisen silmiin
kahvin keittämistä kun toinen on väsynyt
hymyjä aamiaisen yli.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot