Piste

Runoilija Parillinen susi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikka olen kova ja kiihkeä
otan sinut lempeästi ja hellästi
kiirehtimättä ja hitaasti
h i t a a s t i

kun saavut pisteeseen josta ei ole paluuta
jätän sinut hetkeksi rauhaan
ja sitten kevyesti työnnän sinut putoamaan
pois kauas kauas
jotta voisit palata taas luokseni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot