En ole mitään.

Runoilija Parillinen susi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En ole koskaan ollut mitään,
en kenenkään silmissä.

Lakkasin olemasta mitään
ja olin vain oma itseni.

Se oli kai tarpeeksi,
että rakastuit minuun.

Nyt olen jotain,
edes yhden silmissä.

Se riittää erittäin hyvin.
Hyvin hyvin hyvin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin, luonnollisuuden voimaa, kumpa useampi uskaltaisi kokeilla tuota *taikaa* ihana runo rakkaudesta

 

Käyttäjän kaikki runot