Nimetön

Runoilija remembrance

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 29.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 We all carry these things,
inside that no one else can see
They hold us down like anchors
they drown us out at sea
 

Onni täällä vaihtelee,
hän kuiskaa yön pimeydessä

taas yhä uudelleen ja uudelleen
minä lupaan, vannon
kerään sirpaleet matkallani
piilotan luideni ytimiin

kannan hänet pois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo!

realistinen
herkkä

Onnea syntymäpäivänäsi

 

Käyttäjän kaikki runot