Pimeyden kissa.

Runoilija johKy

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Seko. : >
 

En nähnyt sinua,
kului viikkoja.
En jaksanut sinua enään odottaa,
sydämmeni vuosi takiasi.
Kaikki odottivat sinua,
mutta minä tiesin,
et olisi enään elossa,
lensisit jo taivaassa.
en kerennyt sinua edes hyvästellä,
menit pimeyteen etkä koskaan palannut !

Selite: 
Kissalleni, joka lähti talvella, eikä ole tähän päivään asti tullut takaisin </3 KOVA IKÄVÄ !! =(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot