Nimetön

Runoilija johKy

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Seko. : >
 

Muistan päivän,
olit kanssani mökillä.
olin vasta vauva.
tarjosit karkkeja.
Ei mennyt kuin pari vuotta,
äitini sanoi että sinä nukahdit.
minä pelkäsin.
Isäni itki pyyhettä vasten ja sanoi ;
Ukkia ei ole enään, ette kerro kellekään.

Selite: 
Ukkille joka kuoli syöpäähän 2006.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot