Mitä rakkaus on?

Runoilija Meriser

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 6.12.2011
Viimeksi paikalla: 16.6.2021 2:24

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Ruska on kuin rakkaus,mitä punaisemmaksi se tulee,sitä enemmän sitä rakastaa <3
 

Sen ei kuuluisi satuttaa.
Sen vuoksi ei kuuluisi itkeä, eikä kärsiä.
Sen kuulisi olla kauneinta maailmassa.
Sen ei kuuluisi loppua...
Mutta miksi minuun sitten sattuu?
Miksi itken? Miksi kärsin?
Totuus on se ettei rakkaus ole kaunenta maailmassa ja kaikki loppuu aikanaan.

Selite: 
Uskon että kaikki maailmassa on edes kerran kokenut kuinka rakkaus satuttaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot