Kaupungin pelko.

Runoilija Meriser

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 6.12.2011
Viimeksi paikalla: 16.6.2021 2:24

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Ruska on kuin rakkaus,mitä punaisemmaksi se tulee,sitä enemmän sitä rakastaa <3
 

Olen aina pelännyt kaupungissa asumista.
Olen maalta, siellä asunut jo neljätoista vuotta ja täällä kylmässä pimeässä kaupungissa kaksi.
Ulos mennessäni kuuntelen ja katselen tarkkaan ettei lähistöllä ole mitään vaarallista ja silti olen varuillani. Kuulen äänen, se kuului läheltä, kuulen sen uudestaan se kuului lähempää...
Minä pelkään, sydämeni hakkaa lujempaa ja lujempaa... Tunnen sen lyönnit. Pakenen... Heitän tupakan maahan ja astun ovesta sisään, nousen portaat nopeasti ja juoksen peittoni alle turvaan, pysyn siellä aamuun asti, kun auringon ensi säteet loistaa taivaan rannassa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot