Unelma

Runoilija piilorunoilija95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elikkäs tämmönen piilorunoilija, joka ajatteli alkaa jakamaan runojaan vähän muillekkin :)
 

Sut jo moneen kertaan menettänyt oon,
en kestäis sitä enään,
en pelkää kuolemaa,
pelkään vain että jokin aamu herään,
ja sä et enää olekkaan vierelläni.

Tahdon vain sen onnen ikuisen,
tahdon vain olla kanssas onnellinen.

Ennen olit vain unelmaa,
kaukaista haavetta.

Nyt olet kaikkeni,
pimeydessä valoni,
yössä kirkkain tähteni.

Rakastan sinua. <3

Selite: 
no mitäpä tuoho enää lisäämään..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot