Tahtoisin III

Runoilija andvaka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaa huutaa tunteistaan kaikille kansakunnille, mutta sen sijaan säilyttää niitä maailman ääriin kulkeneessa risaisessa muistikirjassaan. Miettii, montako kertaa sydämensä jaksaa vielä parsia itsensä kokoon. Haaveilee elämää suuremmasta rakkaudesta.
 

Tahtoisin kertoa sinulle
miten tärkeäksi tunnen itseni
saadessani olla luottamuksesi arvoinen,
nähdä aavistuksen verran
pintaa syvemmälle
toivon että tiedät sen.

Tahtoisin kertoa sinulle
kuinka paljon haluaisin
sinun voivan hyvin,
kuulla sinun nauravan
ja nähdä silmissäsi ilon tuikkivan
enemmän kuin pienen tovin.

Tahtoisin kertoa sinulle
että minun on vaikea kuvitella
sinua seisomassa edessäni,
tähän asti olet ollut minulle ainoastaan
tekstiä, satunnaisia kuvia
salaperäinen ritari unissani.

Tahtoisin kertoa sinulle
miten eräänä päivänä sinut kohdatessani
menen lukkoon, haluan paeta
takaisin vuonojen taa
missä voin vastata enemmän odotuksiasi
olla virheettömämpi, jotain ihan muuta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mulla olis idea korkeimmasta kerroksesta:

Printtaa tämä runosi ja ojenna se hänelle kun hänet tapaat.

Muuten tällaiset prinssi-prinsessasadut saavat mut vain voimaan pahoin.

Valitan.

(Huomaa että kritiikkini on lähes painokelpoista.)

 

Käyttäjän kaikki runot