Nimetön

Runoilija andvaka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaa huutaa tunteistaan kaikille kansakunnille, mutta sen sijaan säilyttää niitä maailman ääriin kulkeneessa risaisessa muistikirjassaan. Miettii, montako kertaa sydämensä jaksaa vielä parsia itsensä kokoon. Haaveilee elämää suuremmasta rakkaudesta.
 

Jos katsoisit minua, näkisit
eksyneen ihmisen vailla kompassia
ilman tavoitteita, päämäärää
täynnä surrealistisia haaveita

jos kulkisit hetken vierelläni, huomaisit
kuinka yksinäiseksi tunnen itseni
ihmispaljoudessa, unissani
kuin tahtomattaan hylkivä magneetti

jos tarttuisit käteeni, tuntisit
miten paljon kaipaan kosketusta
ystävää, rakasta
jotain kelle kertoa vähäisistä iloistani

jos päästäisit itsesi sydämeeni, ymmärtäisit
miten paljon minulla on annettavaa
hauraudestani huolimatta
jos vain haluat ottaa sen vastaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on upea!

Hieno

 

Käyttäjän kaikki runot