Omista minut

Runoilija Crowl

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kolhuja, lommoja saanut. Haavoja kipeitä hoitanut. Hakemalla etsinyt. Rakkauden löytänyt. Toivoo kestävän. Lopun elämän.
 

Lukitse itseesi, kahlitse elämääsi

Vedä mut lähelle, pitele hetkessä

Katoan kanssasi, vannothan valheesi

Pysäytä aika, vapauta minut

Omistaudun pakosta, rakkauden vankina

Vapaasta tahdosta, kuoleman pelko

Jähmetyin sinuun, hullaannuin tuoksuun

Huumetta olet, vereni kiehuu

Kauhusta paljaana, kiinteänä sinussa

Raatele roikkujaa, jätä minuun jälki

Todellisuus odottaa, minä en

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mainio

Koskettavaa, tämä on todella kaunis!!

Sytyttää!! Luo vahvan tunteen halusta!!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Crowl Sininen S ilta 18.3.2011 0 Runo
Crowl Missä 18.3.2011 0 Runo
Crowl Luku III 21.3.2011 0 Runo
Crowl Luku II 21.3.2011 0 Runo
Crowl Luku 21.3.2011 0 Runo
Crowl Omista minut 21.3.2011 3 Runo
Crowl Valppaana 22.3.2011 1 Runo
Crowl Kerran 22.3.2011 1 Runo
Crowl Paperimytty 23.3.2011 1 Runo
Crowl Mies 29.3.2011 1 Runo