Nimetön

Runoilija MMarika

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 11.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan matkata kanssasi läpi elämän.
Haluan saada käpertyä kainaloosi
tuntiessani pelkoa, turvattomuutta,
ahdistusta.
Haluan sinun tuntevan itsesi tärkeäksi.
Haluan sinun tuntevan jotain,
mitä et ole koskaan ennen tuntenut.
Haluan ajatella sinua mennessäni nukkumaan,
aamulla avatessani silmäni,
haluan ajatella sinua.
Toivon sinun olevan lähelläni
kun unelmani toteutuvat,
haluan toteuttaa unelmani kanssasi.
Haluan katsella kanssasi taivasta,
oli se sitten sininen, musta tai
tähtien täyttämä.
Haluan haaveilla kanssasi tulevaisuudesta,
muistella menneisyyttä.
..Haluan sinun tuntevan itsesi maailman onnellisimmaksi.
Millään muulla ei ole väliä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot