Sanatta rakastat

Runoilija ilpsukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kun synnyit, niin sinä itkit, ja muut nauroivat. Elä niin, että kun kuolet, niin sinä naurat, ja muut itkevät.
 

Sanatta
Sanatta minua rakastat,
nyt sen vihdoin tiedän.

Vaikka niin paljon, olen kauniita sanoja sinulta odottanut, vain,
jotta paikkani tietäisin.

Sanatonta on rakkautesi ja hellyytesi, jotta ei vesittyisi sormiesi kulta.

Anna rakkaani sormiesi kertoa minulle rakkautesi suuruus.

Minun suuni, on sinun käsiesi jatke,
suuni lopettaa sävelinä sen, minkä käsiesi hiljaisuus aloittaa.

Selite: 
inspis
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot