kantesi

Runoilija ilpsukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kun synnyit, niin sinä itkit, ja muut nauroivat. Elä niin, että kun kuolet, niin sinä naurat, ja muut itkevät.
 

Luoja antoi minulle kannet sinusta, minä täytän puhtaan valkoiset sivut, sinun, meidän elämällämme.

Niin hatarat, niin herkät, kauneinmmin kaunokirjoituksin, sellaisin, joita luemme kahden, ja vain me ymmärrämme, ovat tekosi, tekomme kirjassasi, kirjassamme, joka nyt kertoo meistä.

Ja Jumala taivaassa, joka kirjasi täällä sulkeutuessa taivaassa aukenee, ja sitä lukee taivaan kansan kansa, ylistäen, että on ihmisen luonut.

meidät,

omaksi kuvakseen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot