Täydellinen

Runoilija owlflight

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥ Parikymppinen nuori nainen kirjoittelee omaksi ilokseen.

♥ Uskoa itseensä
jotta voi uskoa toiseen
vaatii rohkeutta astua
askeleita eteenpäin
nousta routaiset portaat
tietämättä etukäteen
liukastuuko vai säilyttääkö tasapainon
mutta kuin pakkas säässäkin
voi kengänpohjiin niitit asentaa
niin sielullekin voi suojan rakentaa
joka estää horjumasta
kaatumasta kohti mustaa ilman että toinen ehtii
kiinni tarttumaan. ~Owlflight
 


Katsoessani sinua

virheesikin olivat täydellisiä

hiussuortuvasi silkkiä

pehmeää ja kaihoisaa


Sanoisinko täydellisyyden olevan

vain pelkkä käsite

tulkinnanvarainen lausahdus

kun rakkaus tekee tavallisesta kaunista

kauniista ihmeellistä


voisinpa katsella sinua koko päivän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot