Häkkilintu

Runoilija Weku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2011
Viimeksi paikalla: 26.4.2017 15:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoton romantikko
 

Lintuhäkissä
pääni sisässä
Elää lintu
pimeässä
Ei se sulosointuja päästele
Ei lauluja lupaavia luikauttele
Päästää se äänen raastavan
ja tekee elämästäni haastavan

Varjostaa se mieleni
Nokkii itsetuntoani
Peittää siivillään silmäni
etten totuutta enää näkisi
Tukkii huudollaan korvani
etten sanoja kauniita enää
kuulisi

Haluan tehdä tästä lopun
mutta häkin avain on kadonnut
Olen kyllästynyt sen ääneen raastavaan
Olen turhautunut sokeana kulkemaan
Olen uupunut valheita kuuntelemaan
Tahdon päästää pedon tuskistaan

Selite: 
Niihin kurjiin hetkiin, kun peilistä tuijottaa takaisin jokin kummajainen ja kaikki kauniit sanat menee ohi korvien...
Kategoria: 
 

Kommentit

Katsohan tarkemmin, ei sieltä peilistä mikään kummajainen katso. Linnulla on vaan huono päivä... :)

Joo. Samaistuin. Ei sitä aina jaksa pysty kykene mitenkään. Ei vain. Mutta. Hieno on tämä tekstisi. Pidän.
 

Käyttäjän kaikki runot