Haaveunia

Runoilija Weku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2011
Viimeksi paikalla: 26.4.2017 15:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoton romantikko
 

Sinä silität hiuksiani
ja suutelet niskaani
Tunnen lämpösi vasten ihoani
huulesi vasten huuliani
Kuiskaat korvaani
"Olemme aina yhdessä, rakkaani"

Avaan silmäni
Kohtaan todellisuuteni
Enää en tunne suudelmaasi
hellää kosketustasi
enkä hengitystäsi
En näe kasvojasi
maista huuliasi
enkä kuule ääntäsi

Kaikki kaunis päättyy aikanaan
niin kuin tuo uni, jonka tahdon totta olevan
Toivottavasti pian huomaat sen
tunteen yhteisen
Me yhteen kuulumme
jos vain rakkautta vannoisimme
toisillemme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana, hellä ja herttainen

kaunista ja herkkää, pidän

surullisuudessaan loistavaa kerronta pidin paljon

ihana, hellä ja herttainen

kaunista ja herkkää, pidän

surullisuudessaan loistavaa kerronta pidin paljon

Surusointinen sanoma on
kauniissa runossasi.

Voin samaistua tähän runoon täysiä. Hyvin kauniisti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot