Valveilla

Runoilija Weku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2011
Viimeksi paikalla: 26.4.2017 15:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoton romantikko
 

Makaan ja
vaikerran
epätoivoisena

Oloni on alaston
ja täysin
voimaton

Olen peiteltynä
pimeydellä
ajatusten pyöriessä
pääni päällä

Kumahdus ja toinen
rikkoo hiljaisuuden
jossain kaukaa
muurien takaa

Kurkkua kuivaa
mutta ei ole mitään
millä janon
sammuttaa

Punainen hehku mustuutta vastaan
Sitä hohdetta uteliaana
tuijotan

02:01

Ei ole tietoakaan
unihiekan
murusestakaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Unettomuuden kuvausta elävästi, en toivo kellekään tuota

Kielikuvitusta runosi on. Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot