Ihanaa olla vapaa

Runoilija Weku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2011
Viimeksi paikalla: 26.4.2017 15:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoton romantikko
 

Ihanaa olla vapaa
Elää ikuisesti sinkkuna
Ei niitä poikia mihinkään tarvi
Aiheuttavat vain harmii
Turhaa laihdutella poikien takia
kun voi vapaasti syödä makeisii ja lihota
Ei poikien perään tarvitse itkeä
Turha niitä on yrittää iskeä
Ei tarvitse joka päivä miettiä
etsiikö poika jo uutta tyttöä
Omia polkujani kuljen
Pojat ympäriltäni pois suljen
Ei tarvitse ylimääräisiä murehtia
kun elelee sinkkuna
Ja joka päivä voi laulaa
ihanaa olla vapaa!

Selite: 
Ei mikään henk.koht. mielipide ole, huumorimielellä vuosia sitten rustaillu tällasen ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipas mukavan erilainen.
Pisteet sille!

 

Käyttäjän kaikki runot