Sanaton

Runoilija Tähtisilmä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mielessäni on toive
Sitä kuvaa sana
Mahdoton
Päivästä johon kuuluu
Me ja kaksi kameraa

Mielessäni on muisto
Sitä kuvaa sana
Sanaton
Päivästä jolloin sait
Satakielen laulamaan

Mielessäni on kuva
Sinua kuvaa sana
Rajaton
Päivistä jolloin me
Kävelimme kahdestaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot