Paraati

Runoilija Tähtisilmä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liity paraatiin
Riemujoukkoon
Me sinut mukaan haemme
ja aamunkoittoon tanssimme

Liity paraatiin
Huolettomaan
Ei pilviä tiellä,
Vaan aurinkoa aina

Liity paraatiin
Unen joukkoon
Me yhdessä kuljemme
Auringonlaskuun

Liity paraatiin
Kirjavaan
Vielä riemu vie sinutkin
Mukanaan

Selite: 
Parade-niminen kappale inspiroi, yllätys yllätys. :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot