Ainutlaatuinen suru

Runoilija auspicium

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamulla on ikävä, illalla en halua olla vierelläsi.
Kaikki on niin pientä ja samalla niin suurta.
Odotan ja odotan.

Sinun ajatteleminen
tuo minulle voimia jatkaa elämää.
Vaikka on vaikea rakastaa,
vielä vaikeampi on olla rakastamatta.

Niin rakastin,
rakastin parhaalla tavalla
enkä tahdokaan unohtaa sinua.

Tekikö hän joskus jotain mukavaa kysyttiin
vastasin hiljaa
teki
melkein.

Odotan että numerot vaihtuvat.
Muistelen sinun sanoneen
jätä hyviä muistoja ympärillesi ja
kenet vierellesi saat et vielä tiedä.
Kun numerot vaihtuvat
nuosen.

Mitään niin ainutlaatuisen surullista ei voi keksiä
ettei joku olisi sitä jo surrut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot