mikäs koira olet

Runoilija mikado

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

on koiranpentu pieni kuin myrkkysieni
on koiranpentu söpö kuin siskon töpö
on koiranpentu vaalea kuin saastea hiiri

on koiran nimi ötö

mikäs koira sinä olet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

johan on kinkkinen kysymys
mistäpä sitä rotunsa ja juurensa varmasti tietää
kaikki ajassaan kun vaihtelee, mieli maasta taivoon lentelee
peili näkee karvat korvat somat, mitkä niistä tänään pystyssä ovat
 
 

Käyttäjän kaikki runot