Itsensä Pettänyt:

Runoilija Miila Sofia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä ajattele ketä suutelet, Suutele ketä ajattelet...
 

Omat arvonsa maahan polkenut,
omat ajatukset pois sulkenut,toisiin vaihtanut,
kokonaan itsensä tahrinut...

Tahrojen alta ei kukaan löydä,ei arvosta.
Kaikki näkevät vain ison sotkun,itsensä
pettäneen,oman elämän hukkaan heittäneen...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vain tahroja paperilla...hyvä suruisanpuoleinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot