Tahallaan

Runoilija Miila Sofia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä ajattele ketä suutelet, Suutele ketä ajattelet...
 

Tahallaan haluat minua loukata, haukkua ja maahan
polkea.
Tahallaan haluat minut saada itkemään, itseäni vihaamaan ja kaiken muistamaan.
Tahallaan haukut, vahingossa kehut ja rakastat.
Tahallista, vaiko vahingollista? tiedä en,
mutta nyt en enää jaksa itseäni haukkua vuoksi sanojen julmien äskeisten.
Ja sokea tai en, niin sen verran kuitenkin ymmärrän
että tahallaan sinä meidät erotat…

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä tahallaan tajuamattaan... mutta kuitenkin lopputulos on sama. Ehkei osaa suojata kalleintaan kuin hyökkäämällä sitä vastaan, jota eniten rakastaa.

Tämä tunnetila on minullekkin niin tuttua.Valitettavasti.

 

Käyttäjän kaikki runot