Olis pitänyt tietää

Runoilija neitisurullinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vaikka kuinka vuodet sua kohtelee, vaikka pettyisitkin rakkauteen, vaikka viima vielä käy sydämeen - Olet ihme minne ikinä meet." - Juha Tapio
 

Minä kuvittelin
tekeväni perunamuusia
ja laittavani hienoksi pöydän

Kuvittelin,
että minä vihdoin
sinut vierelleni löydän

Juteltaisiin yössä ja
naurettaisiin
niin kuin aina ennenkin

Silittäisit mun selkää
ja ajattelisin
sua niin kauan etsinkin

Mutta tuntuu niin pahalta
kun yhtäkkiä
tämä kupla puhkaistaan

Ja ymmärrys vyöryy
kuin kuuma laava
ei suo mulle luotukaan

En päivisin keskity
ja valvon yöt
kaikki tuntuu niin turhalta

Tilanne on niin väärin
ja vaikuttaa
niin sydämen murhalta

Olis pitänyt tietää
tuntea sut
kuunnella viisampaa

Mut virheistä oppii
enkä anna enää
kenenkään mua sokaistaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot