Niin ne luulee

Runoilija Nurina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se, joka onnistuu mokaamaan niin, että muut luulevat sen olleen suunniteltua.
 

Kun hymyilen ystäväni häissä,
joku kuiskaa
''Tekopyhä''

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tylsä, puhekielinen otsikko, mutta upea, upea runo. Wau.

Lyhyesti paljon.

hmm, runo kätkee sisälleen enemmän kuin kertookaan :) hieno runo joka jättää miettimään :)

Tähän on oitis kuviteltava erilaisia tarinoita ympärille. Tulee mieleen myös kohtaus, jossa Haisuli sanoo noin Nuuskamuikkuselle, päin naamaa.

 

Käyttäjän kaikki runot