Nimetön

Runoilija Einke

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 2.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet kuin metsä,
puu, tervan tuoksu,
pihka ja mahla,
kevään heräämisen ilo
ja nautinto,
levähdyspaikka sammalpeitteellä,
varpujen kutituksessa.
Metsä ei kuitenkaan
suojaa itseltään tai
lävitseen puhaltavilta tuulilta.
Neljän seinän sisällä
muistona tuulen
tuivertamat hiukset
ja pihkaiset sormenpäät.
Tartun kiinni
mutta en sinuun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Einke Nimetön 24.2.2011 4 Runo
Einke Nimetön 2.2.2011 0 Runo
Einke Nimetön 30.12.2012 0 Runo
Einke Nimetön 2.2.2011 0 Runo
Einke Nimetön 2.2.2011 0 Runo
Einke Nimetön 2.2.2011 0 Runo
Einke Nimetön 2.2.2011 0 Runo
Einke Nimetön 16.1.2013 0 Runo
Einke Nimetön 2.2.2011 0 Runo
Einke Nimetön 2.2.2011 0 Runo