Narsistin kotona

Runoilija L-P

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei se mitään. Jokainen päivä on erilainen.
 

Perus asiat pois tolaltaan
rakkaus loistaa poissaolollaan
siinä missä olisi välittäminen
on vain musta aukko avonainen

Koti niin kylmä ja kalsea
hohkaa ikuista talvea
joku teroittaa pirun sarvea
kohta alkaa taas piina julma

Pyydän apua
sitä saan katua
elän jotain sairasta satua
mun olo apea
lasku nopea
valonkipinää koitan hakea

turvaverkko, johon putoan
rikkoutuu alta ja maahan hajoan
kaikki palaseni erillään
odottavat parsintaa verillään

se henkilö, johon eniten luottaa
pettää, satuttaa ja kipua tuottaa
koko asiaa pahentaa
antaa syytöksiä, ei turvaa

ei koskaan kuuntele
ellei sen kättä suutele
narsistia vaan kiinnostaa,
että itseään pääsee korostaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot