Elämä

Runoilija freakreature

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolematon kunnes toisin todistetaan.

Yli romanttinen spontaaninen pelle, joka ei osaa pit�� suutaan kiinni oikeissa paikoissa ja avaa sen v��rin� hetkin�.
 

Katson sinua kylmästi.

Hymähdän sinulle.

Annan sinun hujeltaa ohitseni.

Lipua käsistäni kuin hiekka.

Keksiä sinulle parempaa tekemistä.

Herättää sinun halusi taas kahvilla aamuisin.

Joskus jopa hymyilet minulle.

Mutta usein voin vain
maata paikallani
ja odottaa uutta potkua naamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieman surumielinen, mutta mustalla "huumorilla" hienosti tuplakantattu runo;) Iski!

 

Käyttäjän kaikki runot