Nimetön

Runoilija freakreature

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolematon kunnes toisin todistetaan.

Yli romanttinen spontaaninen pelle, joka ei osaa pit�� suutaan kiinni oikeissa paikoissa ja avaa sen v��rin� hetkin�.
 

Kerrot minulle katseistani.

Minkä minä niille voin,
silmäthän ovat sielun peili.

Ystävyys on kaunista,
kauas kantoista.

Siksi häkkini rakennan
sinun ympärillesi sydämeeni.

Välillä olet vahva
työnyt ulos kalterien välistä
Saat aikaiseksi katseet,
ajatukset, tunteet.

Muistot.

Mutta silti pysyt aisoissa,
vaikka kokeiletkin välillä
kaltereiden vahvuutta.

Vaikeaahan se on
aluksi.

Mutta kaikkeen tottuu.

Enkä aikonut antaa periksi,
olet liian tärkeä minulle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot