Säteitä

Runoilija Haaveilija60

mies
Julkaistu:
115
Liittynyt: 9.4.2010
Viimeksi paikalla: 20.3.2024 10:16

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

No.. joo nautin elämästä, tässä ja nyt sekä oon tehny elämässä ratkaisuja.. nautin pienistä luonnollisista ja maallisista asioista ;-)


Runokirjojani on saatavilla verkkokirjakaupoitsa, esim Mediapinta oy:n nettisivuilta, Suomalainen kirjakauppa, CDON.Com ja BOd:n kirjakauppa.

Muistathan, että runojani et voi kopioida tai käyttää ilman lupani ! Mikäli haluat käyttää runojani, kysy sähköpostitse.

 
Aurinko säteitä heijastaa,
aamuiseen hetkeeni,
pilviharsojen takaa,
yöllistä unihiekkaa,
hellästi huuhtoen,
silmistäni,
 
Kanssasi,
hetkeä aamua leppeää muistelin,
kun meren rannalla istuttiin,
kalliolla sileällä,
jota tuo meri ikuisuuden hionut,
kuin meidän rakkautta,
 
Sydämeni syke ei kuitenkaan tauonnut,
edelleen rytmiä lyö kuin raivopäinen meri,
odottaen tunteiden myrskyn tyyntymistä,
sumua tummaa hälvenevän,
että saisin sinut lähelleni,
 
Tiesin sinun purtesi,
vanhan tuon kalastajan,
jonka silloin joskus halusit,
sinut luokseni tuovan,
 
Myrskyn tauottua,
luovit rantaan,
kiinnitit purtesi,
toit lämpösi,
rakkautesi säteen,
 
Minulle.
Selite: 
Hyvältä ystävältä saadut sanat inspiroi...
oletus

Kommentit

Kaunista
Lämmin ja rokkaava kiitos kommentistasi.
hieno runo jälleenkohtaamisesta
rakkauden kuolemattomuudesta, sen voimasta
Rokkaava kiitos kommentistasi.
Kaunis, lämmin runo, hyvä.
Lämpimästi rokkaava kiitos.
Hienoa, kun pystyt kirjoittamaan kaunista tekstiä valmiiksi annetuista sanoista. 
Lämmin kiitos kommentistasi.
Toisinaan tunteiden myrskyssä purjehdimme.
Lämmin kiitos kommentistasi.
Kauniin levollinen ja rauhallinen runo, jonka sanat ovat keskenään täydessä harmoniassa.
Oli ilo lukea tämä. :)
Lämmin kiitos miellyttävästä kommentistasi, kiitos!
 

Sivut