Rakkautesi

Runoilija Haaveilija60

mies
Julkaistu:
115
Liittynyt: 9.4.2010
Viimeksi paikalla: 20.3.2024 10:16

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

No.. joo nautin elämästä, tässä ja nyt sekä oon tehny elämässä ratkaisuja.. nautin pienistä luonnollisista ja maallisista asioista ;-)


Runokirjojani on saatavilla verkkokirjakaupoitsa, esim Mediapinta oy:n nettisivuilta, Suomalainen kirjakauppa, CDON.Com ja BOd:n kirjakauppa.

Muistathan, että runojani et voi kopioida tai käyttää ilman lupani ! Mikäli haluat käyttää runojani, kysy sähköpostitse.

 
Viattoman sydämesi,
minulle annoit,
ilman rajoja sitä käytin,
kuin rukkasta,
harkitun kylmästi,
 
Kunnes kyllästyin,
sinut poistin,
elämästäni muistoistani,
unohtaa halusin,
 
Niin luulin,
 
Vuosien jälkeen,
kuulin sinusta,
sisälläni kaipaus ikävä,
vanha polte vallan sai,
tunteet sekaisin,
yksin elämääni elänyt,
nämä vuodet,
yksinäiset,
 
Yritin löytää rakkauden kipinää,
hehkua hentoista,
sydämestäni,
järjen kyyneleet sen sammutti,
miksi?
 
Ajattelin sinulle soittaa,
kertoakseni kipinästä,
hennosta,
tunteesta sinuun,
 
En löytänyt numeroasi,
olin hukannut sen,
en sinua tavoittanut,
enää,
 
olit toisen.
oletus

Kommentit

Suruinen sointi läpi runosi, kauniisti tunteella
Lämmin kiitos kommentistasi.
Surullisen haikea tarina kaipuusta mennyttä rakasta kohtaan. Valitettavan usein totta. 
Lämmin kiitos kommentistasi.

Aika ajaa joskus kaiken ohitse...on sitten toisella toinen tai ei... herkkä runo.
 
Lämmin kiitos kommentistasi.
Mm. haikeutta, surua ja pettymystä löysin runostasti. Hyvin kuvattuja tunteita jälleen.
Lämmin kiitos kommentistasi.
Kaunis.....Rakkaan menettäminen tekee kipeää....
Lämmin kiitos kommentistasi. Totta.

Sivut