Onnen kyyneleet

Runoilija Haaveilija60

mies
Julkaistu:
115
Liittynyt: 9.4.2010
Viimeksi paikalla: 20.3.2024 10:16

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

No.. joo nautin elämästä, tässä ja nyt sekä oon tehny elämässä ratkaisuja.. nautin pienistä luonnollisista ja maallisista asioista ;-)


Runokirjojani on saatavilla verkkokirjakaupoitsa, esim Mediapinta oy:n nettisivuilta, Suomalainen kirjakauppa, CDON.Com ja BOd:n kirjakauppa.

Muistathan, että runojani et voi kopioida tai käyttää ilman lupani ! Mikäli haluat käyttää runojani, kysy sähköpostitse.

 
Ajelen yöhön
jos löytäisin sinut
sieltä jostain
usvan tai sumun
seasta
 
Tai keskeltä metsäistä tietä
ehkä
 
Ottaisit minut
syliisi lämpimään
 
Veisit yhteiseen iloon
tunteeseen
jota kaipasimme
 
Kiihkeyttä
rakkauden täyteistä
nautintoa
syksyiseen iltaan
 
Kanssasi
yhteiseen rakkauden
hetkeen hiljaiseen
unohtamatta
hellää kosketusta
 
Onnen kyyneleitä
pyyhkien
 
Nukahdettiin
sylikkäin.
oletus

Kommentit

jotenkin tuttua on tämä
Kiitso Anjuska!
haikeaa kaipuuta
ja onnen täyttymystä

kaunis runo
Kiitos kommentistasi aquarius!
kylläpä runo saa valtaansa

kiihkeää kaipuuta
Kiitos kommentistasi Mallinukke!

Sivut