Nuotit

Runoilija Haaveilija60

mies
Julkaistu:
115
Liittynyt: 9.4.2010
Viimeksi paikalla: 20.3.2024 10:16

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

No.. joo nautin elämästä, tässä ja nyt sekä oon tehny elämässä ratkaisuja.. nautin pienistä luonnollisista ja maallisista asioista ;-)


Runokirjojani on saatavilla verkkokirjakaupoitsa, esim Mediapinta oy:n nettisivuilta, Suomalainen kirjakauppa, CDON.Com ja BOd:n kirjakauppa.

Muistathan, että runojani et voi kopioida tai käyttää ilman lupani ! Mikäli haluat käyttää runojani, kysy sähköpostitse.

 
Ostin kitaran,
ei mulla muuta,
mut sormeni,
noita nuotteja tapaili,
löytämättä otetta,
 
Vaan hyvin kuulin,
ihoni kylmille väreille,
tuntien sen kosketuksen,
en sanoja löydä,
iho tietää ja muistaa pienimätkin,
vaikka mieli haluaisi unohtaa,
 
Älä yritä,
tunteitasi puuduttaa,
 
Olin itseni,
ihoni kadottanut,
en kosketustasi tuntenut,
eikä se ollut tunteideni puudutusta,
yritin sinulle tunteistani kertoa,
et jaksanut kuunnella,
 
miksi,
 
silloin en älynnyt,
nyt älyän kyllä,
kun on liian myöhäistä,
 
Tiesit tunteesi,
et tunnistanut,
halusit hävitä,
tunteinesi,
et kohdata rakkautta halunnut,
en uskaltanut
 
Mitä pelkäsit,
tunnetta?
vaiko sitä,
että muut saisivat tietää,
rakkautesi,
 
Ainoastaan pelkoni esti,
haavoittuvuus,
sitoutua minuun,
vaikka sinä ja minä oltiin lähellä,
kosketit minuun,
sydämelläsi,
huomasitko,
 
huomasin,
silti,
lähdit sanoen,
et minua tarvitse,
jätin jälkeni lumeen,
en jälkiäsi,
tunteitasi löytänyt,
olit hävinnyt elämästäni,
en vain ymmärtänyt miksi?
 
Teinkö jotain väärin?
et sitä koskaan sanonut!
odotin!
 
En jaksanut enää odottaa,
 
mitä odotit?
 
En tiedä!
Selite: 
Kirjoitettu ystäväni Lennun kanssa..
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen aina itse ollut kylmä pettäjä nainen!
Tähän en voi sanoa mitään...
Sinun ei tarvitse sanoa mitään. Riittää, kun kirjoitat ;)
Noita nuotteja taidan olla joskus kirjoitellut...samoja polkuja ainakin... herkkä, tunteellinen, hyvä runo.
Lämmin kiitos kommentistasi.

Sivut