RUNOILIJAÄÄNESTYS

Kuukauden runoilija- äänestys on nyt toiminnassa ja avattu kaikille :)

Sivuston oikeasta reunasta Toiminnot –otsikon alta löydät kohdan Runoilijaäänestys. Klikkaamalla Runoilijaäänestys sanaa aukeaa sivu, jonka yläreunassa on kohta ” Äänestä kuukauden runoilijaa Syyskuu 2016”, ja jota painamalla aukeaa sivu ehdokkaista. Laittamalla ruksin ehdokkaan nimen kohdalle ja painamalla sen jälkeen sanaa ”Äänestä”, olet antanut äänesi yhdelle ehdokkaista. Jokainen voi äänestää vain kerran.

Runoilijaäänestys- sivulta tulevat myös löytymään edellisten kuukausien runoilijat ja edellisen kuukauden voittajan nimimerkki uusimman julkiolevan runon kanssa. Laitoimme nyt malliksi viime kuukauden runoilijaksi yhdistyksemme kunniajäsenen Epelin nimimerkin ja runon :)

Muistakaa myös, että lokakuun kuukauden runoilija-ehdokkaat valitsette te käymällä haluamienne ehdokkaiden profiileissa ja painamassa siellä ”Ehdota äänestykseen”-nappia. Mikäli kyseistä kohtaa ei käyttäjän profiilin alaosasta löydy, käyttäjä on estänyt asettamisensa ehdolle. 10 eniten ääniä saanutta ovat automaattisesti ehdolla seuraavan kuukauden runoilijaksi.